BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 25, 2010

Hadiah GA Pink Vintage buat Eysha

Salam,
alhamdulillah akhirnya berjaya sy siapkan GA buat eysha.. selagi tak siapkan selagi tu mcm tak tenteram je..
sy bertekad kene siapkan gak sbb dh janji nak pos kan.. so sy akan pos hari  jumaat..hari sabtu insyaAllah eysha akan terima..

sebenarnya hajat di hati nak pos hari sabtu pastu sama2 dapat hadiah (sy dpat ke ye hadiah tahun ni?? hehe..tak kisah sebenarnya..yg pasti kek tu wajib..haha) tapi pakcik posto cuti la pulak.. jadi eysha celebrate hadiah awal sehari dari sy..

sy mmg buntu nak buat apa utk GA ni..klw bole nak la buat something different berbanding hasil2 FA sebelum ni.. tapi memandangkan sy ni mmg tak creative. ini je la yg dapat sy hasilkan..at least stripe dia tak sana.. sy perhatiakn kak Jun dan Wana juga buat stripe ni..cuma sy buat lain sikit..biasanya buat shading guna kaler2 brown..tp sy guna kaler ros..

di harap eysha sgt berpuas hati..sebenarnya sapa2 order signage dr sy mmg sy tak pasangkan tali @ cakuk..tp utk GA ni sy pasang la kan..dh namanya hadiah.

reasons taknak pasang cakuk/rantai etc (suka betul bagi alasan ni..!!!)

1. sy betul2 takda masa nak buat.. FA dh ckup menjadikan hidup sy tak normal mcm org lain.. hmpir hari2 sy tido lepas subuh..wlwbagaimana pn sy happy je buat FA ni..dh namanya minat...hehe

2. sy perlukan bantuan en suami yg tercinta tp dia sgt bz dgn kerja.. balik umah pn kerja..hanya ada masa tlg saya pack brg utk di pos dan jaga anak semasa sy berFA..

3. mgkin anda berasa menyampah tgk cakuk sy yg sangat kuno dan ketinggalan zaman.. jadi utk elakkan rasa tak best dihati masing bila melihat cakuk yg sy gunakan tak seperti yg dibayangkan..tak payah la mendapatkan khidmat sy yg tak berapa reti nak pilih cakuk ni.. .. klw nak juga bole..sy charge sedikit cuma.. harga cakuk la ye.. tu pn klw anda mmg tak kisah cakuk apa yg sy gunakan.. really have no idea la what kind of cakuk yg looks good

4. menyulitkan urusan mempacking utk pos..klw satu signage takpe..klw lebih takut bercalar pulak..

sekian la alasan2 yg sy cipta utk mengelakkan diri dari kene pasang cakuk, rantai dan sebagainya..


panjang betul mukaddimah sebelum ke gambar signage GA ni..

i believe it looks much better in live.. better with rusty look? errrmm it's unnecessary.. cuma dlm gambar nampak sgt pale.. 


saja try gantung nak tgk comey ke idok.. comey3x.. :p






4 comments:

mama zharfan said...

so nice...bertuah betul pemenang GA ni...

eysha_zal said...

wow! cantiknye ira...
trima kasih banyak2, terima kasihhhh... :)
sya blom terima pon sya dah suka!.. blm tgk live lg mau trkezut nnti!...
suka dah x trkata dah nie!!!
sya xsabar menunggu :)

Ayu said...

sya...klu tak nak bak mai bagi akak.umah sya dah cantik...so better bg akak jela kot.hahaha...

eysha_zal said...

wakakau...
kak ayu, sapo yg xnak tuh?? ishh rugi2.. mcm org tgh brcinta tau! siang mlm trmimpi2.. ngeh..ngeh..
pandei je... mane ade umah sya cantik?? serabut arrr.. ;p