BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 4, 2010

ALERT!!! Nak kasi Giveaway ni

salam semua

bulan May bulan febert.. sebab?? besday sy hjg bulan..kekekek..jd sempena bulan yg best ni..sy yg kedekut ni terasa murah hati nak buat GA sikit.. rasa mcm tak sesuai nak panggil GA sbb sy takda apa nak diberi..jadi buat apa buat GA tu??? 


 saspen la sikit ye.. actually GA sy ni lain sikit..pemenang tunggal je bole dapat.. maknanya ada sorang je.. ha.. hadiahnya..jeng jeng jeng..

anda bole request nak design ikut kesukaan anda pada board 8x12 inci setebal 6mm (lebey kurang A4 size) cepat pi amik kertas A4 agak2 nak buat design apa yg sesuai.... apa2 design pn takpa as long as sy capable la nak buat..kang suh lukis permandangan air laut mau terkucil sy..huhu..p/s: sy berhak tentukan setuju dgn design tu ke tak..incase sy mmg tak reti nak lukis kan

syarat?? of course ada.. mesti ada homework sikit
1. perlu letak comment dlm entry INI SAHAJA.. komen kat shoutbox, email tak diambil kira.. simple je..
    contoh:

  • salam, sy nak join.
  • salam, eden mau menang
  • nak join muley??
  • sila la bagi sy menang
  • sila pilih sy sbg pemenang
2. WAJIB jadi follower sy.


3. perlu buat satu ENTRY pasal GA ni.. buat la mcmna sekali pun..tpi mesti consist semua kat bawah ni.. (kejam2.. kasi byk kerja pulak. )..klw tak cukup criteria kat bawah.. automatic terbatal dari penyertaan.. relax la kawan2...ni baru la thrill..nak tgk sapa yg sanggup sapa yg tak.. kekeke.. (sila tarik diri awal2)
       a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo)
       b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? pjg @ pendek doesn't matter k.
    • contoh:
      • WOW..best gilerrr
      • eleh..perasan je lebey.. menyampah.
      • fuyohhhh cun2 gilerrr.. 
      • blog ini sungguh la membuat hidup sy jadi tak tenteram dan sungguh jiwa kacau disebabkan meluat gila tengok dia lukis.. mcm bagussssssssss..nenek aku lukis lagi cunnnn
      • you are my idolll..lalalalal~~~
kat atas ni contoh saja ye..negative/positive feedback sy akan terima dan tak menjadi titik tolak utk saya pilih pemenang.. sbb pemenang dipilih secara rawak..korang sanggup ke kutuk sy camtu eh?? (kat muka masing2 mcm tak sabar2 je..huhu)

       c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage
    • contoh:
      • setiap hari
      • seminggu sekali
      • sebulan sekali
      • sebab nak GA ni je.. tak pernah singgah pun
      • setahun sekali (yg ni confirm tipu..sbb blog ni wujud tak smpi setahun)
mesti jujur..sy tak tau..tpi igt ALLAH tau ye.. hehe..jd tepuk dada tanya iman ye (confirm ramai yg nak angkat bendera putih )

         d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
    • contoh:
      • belanja adik makan
      • puasa nazar
      • peluk dinding sekuat hati kerana gembira
      • tak rasa apa2 sbb saja2 je joint
      • tak teruja langsung sbb hadiah tak kelassss langsung
      • nak kasi hadiah pada org lain as a present
      • gantung dan hargainya dgn penuh kasih sayang



tarikh tutup smpi 15 Mei 2010 ni. sapa2 lewat kene rejek.sbb sy akan pos hadiah pemenang sehari sebelum besday sy..nnti bila harijadi sy.. bila dapat hadiah dari hubby (dapat ke?? mesti  dpt ni) pemenang pun akan dpt hadiah gak..hehehe.. cuma harap pakcik posto dpt pos pd waktu yg tepat..biasanya harini pos esk sampai..

50 comments:

ira said...

lalala..testing2.. eh..muleh comment dh la..hehe

nizie said...

waaaa..bestnya jadi orang pertama bagi comment hehehhe...

saya nak join ga ni!!~
saya nak menang!~~ teringin sangat2 nak menang.. teringin tahap gaban!!~ hehehe..
coz hadiah dia best sgt2!!~

pilih saya ek!~ hahahaha dengan muka x malu minta di pilih..

dah buat entry kat my blog. ira blh tengok yer

http://tiarah-smallcottage.blogspot.com/2010/05/ga-ira.html

*harap2 blh menang..amiiiNnnn* :P

Azi said...

Salam,

Ira, Kak azi nk join, sambil meronta2 menhentakkan kaki..bayangkan je lah orang tua menhentak2 kaki..buruk ya amat..hahaha
Nak menang sangat sebab FA Ira ada 3 kat Kak Azi, tak balance, kalau menang balancelah..Pilihlah akuuuu..ada 1 lagu zaman dolu2

aleana(maria) said...

ira,akak nak join gak,tadi masuk blog nizie nampak so nak joint r
kalau ada rezeki dpt la GA tu.insya allah

farsweethome farah,faris,farisa said...

Salam Ira..Nak ikutkan jun yg jagi pengomen yang pertama kot..heeee
tapi x leh masuk plak..Skr dah boleh. Yahooooo....
kalau ada rezki InsyaAllah....

fydrahim said...
This comment has been removed by the author.
fydrahim said...
This comment has been removed by the author.
fydrahim said...

Salam ira,
Sorry ler menyemak sampai dua tiga komen...tur tandanya memang nak sangat2 jadi pemenang....he...he..
sebenarnya nak delete satu jer..tapi terdelete dua-dua lak...kena wat komen baru...akak pun nak join gak...
ada rezeki boleh dapat yang free pulak...kalau tidak lain kali nak tambah order gak

rubiyanti said...

Aci x kalu saya pun nak join skali. Sekali skala gatal nak join GA ni..x pernah join lg tau..baru first time.:):)

Dan nak juga skali skala dpt hasil sentuhan tangan Cik Ira kita..opppssss sori..Pn Ira kita ni. :D

ira said...

ni tuan blog nak commnet..heheh..gembira ramai yg nak join.. cuma sapa2 yg join ni jgn lupa check balik kot2 ter-miss satu step ke..terus je kene reject.. :) hehe

thanks a lot sapa2 yg joint..sy tau semua org mesti nak menang kan.. insyaAllah keputusan mmg akan seadil mungkin ..takda bias2.. sebab dia 100% based on luck..hehe

berdoa manyak2 ye.. good luck..sy sendiri rasa tak sabar je nak tgu 15mei tu.. nk tau sapa pemenang hehe

shima said...

salam ira,

wow..adakah kshima terpilih...he he... nak la juga dapat bunga ros dari ira..joint juga ..toche-toche

AyuRuhaiza said...

Salam Ira sayang...ni kak ayu nih, kenal x? eleh...mesti x kenal, klu jumpa kat pasor mesti x tegur pnya...oklah, akak pun nak join la jugak.
contoh komen ira tu mcm x betul sket.. orang nogori x sebut ...'salam eden mau menang' tapi...salam, den pun nak monang yo!!....yo..memang den nak monang..hobin jang hobin...hah, amek ko!!

Ok Ira...kira akak dh komen lah nih ek!!

hairifqiss said...

salam ira..akak datang ni nak joint gak GA Ira ni...excited gak coz sure hadiahnya cun melecun..manalah tau kot2 ada rezeki..dptlah akak ye Ira..FYI akak type sumer text soal jawab tu tau coz xleh copy huhu..tapi xpe nak joint & nak menang punye pasal ku sanggup walupun dlm keadaan demam skrg ni huhu..anyway semoga biz Ira ni bertambah maju ye..trskan

♥lynda♥ said...

salam ira..
lame kita berutus email.. tq sbb byk memberi sy pandangan n info ttg byk pekara. sy sgt2 hargai. hope ira still ingat sy.. sy terigin nak join ga ni n hope sgt jd insan yg terpilih. why? 1st sbgai penyuntik minat n cita2 sy. n 2nd sbb sy rase sy ni special jugak, coz kita berkongi tarikh penting yg same (30 may 1982) luv u ira. from ur 'kembar yg lain mak lain abah'. moga dpt ketemu satu hari nnt.. ;)

Liana said...

waaaaaahhh!!! bestnyer!!! nak join jugaaaakk....

ops, terlebih excited..sampai lupa nak bagi salam.. hadoi..

assalamualaikum ira..
1st time join benda2 cenggini nih..
maklumla, orang baru... hehe..

oklah, nak try jawab soklan2 cepumas tu.. harap2 boleh menang lah yer... hihihi..

aminnn....

Liana said...

waaaaaahhh!!! bestnyer!!! nak join jugaaaakk....

ops, terlebih excited..sampai lupa nak bagi salam.. hadoi..

assalamualaikum ira..
1st time join benda2 cenggini nih..
maklumla, orang baru... hehe..

oklah, nak try jawab soklan2 cepumas tu.. harap2 boleh menang lah yer... hihihi..

aminnn....

Ayu said...

salam ira...

ayu nak join ur GA leh ke? leh arhhh...leh arhh....pasni leh la ayu berangan2 design buat kat plaque tu klu ayu menang.hahaha...kayu yg nak tempah pun tak pos lg,dah nak berangan benda lain.hehee...

ira said...

sila2.. mari joint ramai2.. cuma jgn lopa buat entry..karang kene rejek kering..sungguh sia2..hehehe..

btw nak ucapkan tengkiu la pada rakan2 blogger yg sudi singgah dah joint GA ni..

la casa said...

Salam Ira....k.noor teruja lama dah ngan blog ira ni....sgt2 cantik n menarik...so pasal nak menang kena join gak walau apa sekalipun...

T.H said...

I am follower, hehe.. best la dapat cari blog nice.

blogged http://alsomommy.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-first-giveaway.html

zalsha said...

Salam..
Ira, sya join GA nie ekk.. mana tau ade rezeki, hasil tangan ira :)
nie blog sya..

http://eysha-mylovelyenglish.blogspot.com/

http://eysha-mylovelyenglish.blogspot.com/2010/05/giveaway-dari-pinkcraftheaven-aka-ira.html

Kak Ani said...

salam ira,

k.ani pun tak mau ketinggalan nak join GA ira ni...selama ni dok telek gambar kat blog,mmg tak puas...harap2 ada rezeki..

ni link n3 GA ira ya...
http://justmeani.blogspot.com/2010/05/giveaway-pink-vintage.html

happy birthday in advance....

azleen said...

Saya...saya...saya nak join gak tau. Meh tengok kalau tak cayeeee.Meh lar..
http://azleenenglishdeco.blogspot.com

azlina said...

salam ira...

akk nak join ni sekali wlpun tak berapa reti..he..he..wlpun dlm sakit2 gigi..

happy birthday buat ira semuga dalam rahmat dan kasih sayang allah selalu.

http://azlinado.blogspot.com

princess said...

salam ira,

puteri datang nak joint ni....

anyway Happy Birthday to ira, semoga semakin dimurahkan rezeki...sihat walafiat, panjang umur & ceria selalu...

ni N3nya ya, daaa http://puteriazanideco.blogspot.com/2010/05/giveaway-dari-pink-vintage.html

maklang azie said...

mklang nak join gak....dah penuhi sumer syarat2..hehehe...

ayuselalu said...

Ayu join

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/05/giveaway-dari-pink-vintage.html

Hasni Abd Rahim said...

Salam Ira
k Hasni pun nak join gak GA ni, tapi masuk competition tak pernah menang. Harap2 bertuah la sekali ni no...

mimiecottage said...

Salam kak ira...signare dah siap kan...ada dapat sms mimie kan..ok ni online kat u,ah mak..tp tension la sangkut2 je..Maybank2u pun dr tadi tak lepas2..huhuhu...tension betul..Nak join GA ni...Hope2 ada rezekeli la kan dapat lg free signare akak yg cunmelucun tu..he..he..Insyaallah mimei akan buar entry comment akak kat blog mimie sblum 15 ye..he...mudah2an langkah kanan kan..he..he..

http://mimiecottage.blogspot.com/?zx=83e55a17a0b28b25

Maslina Idris said...

nak menang,nk menang..huhuhu aci dak ayat kami ni,?

miezaniera said...

Salam kenal Pink Vintage..

sy pn nk join..

http://miezaniera.blogspot.com/2010/05/pink-vantage-giveaway.html

tq..

rafidah said...

Salam Ira...

Ingatkan doremi jek ada syarat-syarat..

Akk pon nk join gak taw..

Sumer syarat-syarat dah settle.

Meh le masuk akk punya blog. Blog baru jek created..hot from the oven lagi tu..

Btw, happy birthday (lambat lagi, tapi wish siap-siap..)

anin said...

salam

saya nak join sekaki... mana tahu ada rezeki di sini
dh buat entri
sini link nye
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-giveaway.html
tahu blog ni dari kak suzie @ mama zhafran
sungguh..sy mmg admire dgn mereka sgt berseni ni.. suka tgk hasil kerja akak
saya baru je bertandang ke blog..sblm ni pernah sekali... klik link2 .. ni kali ke2
andai menang.. haruslah berpesta... harus ke? sujud syukur ;)itu lebih baik

Nida said...

Salam Ira..

Nida nak..nak..nak..nak.. (infiniti). sangat menanggggg!!!!!!

http://nisajijah.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-giveaway.html

akmam said...

Salam,

saya nk join giveaway nie gak...kerana..saya sgt suke tgk Pink Vintage nie sehari mesti lebih 2 ...3 ...kali folkart yg dihasilkan..wah...sgt skema... serius skali folkart akak very2 cantik... mabelous....smpi saya jadikan Pink Vintage blog sbgi sumber rujukan saya...so harap pilihlah saya sbgi pemenang GIVEAWAY nie.

Lieza said...
This comment has been removed by the author.
akmam said...

alamak luper nie blog saye...http://mylittlezahra-akmam.blogspot.com/... malu nk bagi sebenarnya

Lieza said...

Salam Ira...
yuhuuuu....
akak pn nk join gk....nnt jgn lupa semak n3 akak kt blog yer...harap mendapat tempat di hati ira yg telus melus tue....hehe

ira said...

salam.. jgn lupa buat GA entry kat blog masing2..tadi buat spot check ada yg takda.. ha..kene rejek ni..hehe

Zai Aziz said...

Salam Ira,

Ada masa lagi kan!....harap2 tercabut nama kzai nnt ya...Tq muah muah muah.

mama zharfan said...

salam,

me nak join yer!!

MY ENTRY CLICK HERE!

tq!

Bunga said...

Salam perkenalan. Nak join GA jugak yer..
Ini entrynya..

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-giveaway.html

tenkiu.. :)

Asya said...

salam perkenaln...

sy suka sgt2 kratf kat pink vintage.. sgt2 cun.. hope fully ada luck..ok,, semak n3 sy yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/giveaway-pink-vintage.html

::Mamalyna:: said...

Salam, akak join giveaway...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/05/giveaway-pink-vintage.html

tq so much:D

AYU IDRIS said...

Salam...ayu join jugak ye....silalah jengah n3 itu....mekasih...

http://ayuidris.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-giveaway.html

rina said...

salam kak..dah jadi follower & saya nak join giveaway ni..berkenan tgk blog akak cantik2 hasilnye ..

norlizahassan said...

Salam Ira..nak joint le gak..last minute try..jadi follower dah..mana tau kak iz bertuah..

ira said...

Salam semua.. terima kasih sy ucapkan kerana sudi joint GA sy..cuma ada beberapa org yg perlu sy confirmkan balik sebab tak dapat trace blog empunya badan..

actually bukan la big matter pn kene ada entry tapi dh cakap tu syarat2 yg patut di patuhi.. jadi klw takda entry tu terpaksa la sy reject :(

minta maaf ye.. tapi itulah peraturan yg ditetapkan utk GA kali ni..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam ira,

best la dapat gak buat giveaway ni wpun last minute.. harap2 bertuah la si damia tu sebab mama dia berhajat nak letak deco ni kat dalam bilik baru dia..

http://yanadzulcontest.blogspot.com/2010/05/pink-vintage-giveaway.html

thanks ya..

Anonymous said...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.