BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 11, 2010

Folkart order: Roses signage for Ayu

salam,
alhamdulillah.. seperti yg dijanjikan ..dapat sy siapkan 2 signage ordered oleh Ayu dari ayu cozy cottage.. dua2 signage ni milik membe kepada ayu..

thanks ayu.. tolong smpikan salam saya pada ina dan ana ye.. terima kasih sgt sebab sudi order dengan saya.. juga terima kasih kerana sabar menanti :)

dua2 signage ni size sama 6x18 inci 6mm tebal


stripe mcm kak hasni cuma sy ubah pattern stripe dan roses tu.. nak kasi unique sikit.. 


lebey kurang ayu cozy cottage tapi pink stripe di terangkan atas permintaan.. dan roses pn lain sikit.. juga terdapat reben.. pink ke putih??? hmmm


harini jangan risau..sy tak bebel panjang punya..hehe.. cuma nak kasi tau yg sy sedih sebab liner brush sy spoiled.. sy amik masa yg lama nk buat wording ni.. huhu

1 comments:

ida said...

Salam Ira..cantik yg sinage ina cottage tu..sweet je..