BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 21, 2011

Pink Vintage totally tukar URL blog

Salam

alhamdulillah sy dpt jugak ke blog asal..sy saja2 nak login ke blog ni.. bole pulak..hehehehehe...

kat sini sapa2 yg tak tau lagi.. sy dh 100%  blog URL ke http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/

sy terpaksa create blog baru sb blog lama ni dh sekian lama di block ..lebih dr sebulan yg lalu..dh 2 bulan kot..jadi.. harap kawan2 dpt tukar bloglist URL lama ke url baru ni ye..thx :)

2 comments:

bussaina creative craft said...

awak ada jual plaque tu saje x? tanpa design? brapa hg? blh x email harga plaque tu kat saya .. bahiyabussaina@gmail.com.. tq

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)