BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 12, 2011

Switch plaque

Assalamualaikum..

off white acrylic paint sy dh abis.. jd terpaksa guna soft white background jo sonja.. tapi sy mcm suka pulak result dia.. oleh kerana malas tahap gaban tetapi masih berkeinginan memiliki switch plaque ni..stripe telah dibuat tanpa sebarang tape/masking tape..sy freely buat stripe ni guna berus.. hehehe.. seriously mmg malas kronik..tapi tak sangka pulak sy suka..hehe..takla nampak stiff semacam kan..

sebelum sy upload gambar ni nak cerita sikit.. tadi tak tau pasai pa sy tak bole nak login blog ni.. sungguh misteri.. dh godek sana, godek sini..pn tak bole jugak.. dia komplen cookie ada problem la.. lepas delete pn ada problem.. pastu restart etc.. tak bole2 gak..last2 sekali mmg sy biar je.sb malas dh .. kejap tadi..saja try bukak blog..eh muley pulakk.. ntah apa2 tah..



ms upload gambar kat atas ni pn dia tetiba mintak suh login.. tak ke pelik.. dh buleh buat entry maknanya dh login la..apesal plak nak login2 bila nk upload gambar..sungguh tak mesra pengguna betul la..

maybe next time kene create account baru ..pastu export semua tanpa delete blog lama.. rs mcm tak secure la pulak dgn blogspot ni..

rs utk more secure.. semua org kene export blog masing2..save .xml file..nnti klw jd apa2 bole create the new blog pastu juz import balik .xml file ni..

sy baru je try.. wewoooooo...at least sy keep .xml file.. n sy jugak try import balik dan berjaya.. ok. ..abaikan blog ni ye..wlwpn dia lebey comey dr pinkcraftheaven tapi dia masih kosong..hanya ada entry lama..

http://sweetpinkpolkadot.blogspot.com/

rsnya .xml file ni bole digunakan utk utk blog2 yg lain mcm typepad, vox, etc.. tp sy tak pernah try lagi..

0 comments: