BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 4, 2011

Deco. Painting: Tissue Holder, Signage, Wall Deco

Salam,
nak share something .. dh lama buat tak sempat nak upload..

yg Allah n Muhammad ni asalnya sy basecoat kaler antique white.. dr tahun lepas tapi tak siap2 .. bila tgk fariza buat kaler off white nampak cantik..so sy re-paint ..





4 comments:

Syila Azura said...

salam ira.. Saya nak tanya macammane nak buat wording? Kena print wording pastu trace kat medium ke? Saya agak je ni.. Saya ni beginners, baru blaja buat decoupage, folkart tak besedia lg.. Nak bg pass satu satu.. tQ

Syila Azura said...

sorry ira, saya dah jumpe dlm tips pasal wording tu.. Tq so much

Kak Ani said...

salam ira,
dah siap ya signage King&Queen....ira punya kan?

ira said...

kekeke.. a ah kak.. ms buat ni nk lepas tension belajar. jd buat something utk diri sendiri baru jadi riang gembira balik :p