BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 4, 2011

Aktiviti selepas test: Frame gambar

salam,
ni activiti selepas test semalam..salah satu cara nak melapangkan minda adalah dgn buat something yg sweet utk diri sendiri.. sy suka sgt frame gambar ni.. cuma yg tak best susunan daun kat sebelah bawah.. sy mmg tak puas ati..tp ms tu dh malas nak betulkan..hehe

sy dh varnish ms amik gambo ni.. sy gunakan teknik sponging utk background..baru nampak ala2 kanvas / atas dinding




btw utk FA order sy mmg start buat balik..buat bila sy ada mood.. semalam baru siapkan 1 signage.. cuma sy akan proceed bila dpt deposit.. sy akan email dulu, klw takda reply sy akan proceed dgn next order...

sy nak mintak sgt kerjasama dr customer yg order klw nk cancel order sila la email @ tinggalkan comment kat shoutbox ni.. klw sy email takda reply sy akan assume order dh di-cancel.

 

3 comments:

nizie said...

comel!~ comel!~

Kak Ani said...

at last....keluarga bahagia puan ira!

ira said...

nizie: thx :)
kak ani: hehehe.. thx kak..