BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, June 7, 2010

Folkart Order: Order dari Fariza

Salam
alhamdulillah.. siap jgk signage dan teapot blackboard fariza.. hehe

fariza ni sy comel..mula2 nak tulis bonda cottage.sy kata la klw nak kasi kat mak sesuai..tp klw rumah awk mcm tak comey je...nampak mcm org tua..hehe.. sy je la rasa..maybe pd org lain tak..

adik fariza order yg oval scallop ni.. sy penat pikir mcmna nak kasi rupa lain dari yg sebelum2 sy buat.. akhirnya terhasil la spt di bawah..nampak mcm tak jauh beza dari dulu..tp still beza kan?? hehe sy amik masa hampir 5 jam utk hasilkan signage ni.. exhausted sgt ni..







tadi sy jalan2 pi blog kat blog list sy..haritu dh tgk dh..tapi kali ni rasa jaki..tgk roses kak ruby.. sy mmg suka sgt2 roses Pricilla Hauser.. tapi entah bila sy nak praktis.. :( sedey nya..

maybe satu waktu nanti bila sy agak free.. bole la buat roses baru.. sy ada dua roses dlm kepala sy yg sy nak belajar ni.. tpi sy cuma tgu masa yg sesuai.. hmmmm.. start bulan 7 ni lagi super bizi.. * sy ni mmg suka pura2 bizi.. tapi mmg betul pn... bizi sungguh ni!!

1 comments:

ida said...

Salam Ira, thanks sudi singgah blog akak, decoupage tu, biasa2 aje..faux coklat tu memang nampak real.. bila akak bawak balik aje.. berebut anak2..nasib baik tak makan..sudahnya kena perli dgn depa..awat ibu tak buat yg real..?hmm..