BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 11, 2010

Folkart Order: Edit FA order

Salam,
sy telah edit 2 order oleh fariza dan kak hannah..

memandangkan fariza nk letak teapot ni di ruang tamu..sy rasa mcm tak comey pulak klw ada wording "Tea Time" unless nak diletakkan di dining hall.. jadi sy telah buang tulisan tu dan gantikan dgn bunch of roses keke




pastu utk kak hannah..disebabkan atas kesilapan sy, wording dia senget tanpa sy duga..waaaa..sedey.. dh la buat signage ni dgn penuh kasih sayang..

sy telah edit spt kat bawah



namun begitu sy edit lagi.. errr..ekceli sy just padamkan je..sbb sy menci tgk hujung roses tu mcm uncle misai..jd sy get rid of uncle misai dari signage ni.dengan membasahkan cotton bud dan rub pelan2.. * bole padam klw paint masih baru..klw dh lama mmg tak bole remove.. klw nak remove jugak, kene re-paint

rasa nampak lebih baik begini.. tak la nampak senget sgt tulisan tu.. tapi lega..kak Hannah langsung tak cerewet.. thanks a lot kak :* terharu ni.. waaaa..sedey..apasal tak perasan senget tulisan tu.. menciiii


1 comments:

ida said...

Salam Ira..makin lama makin come folkart Ira..pinjam tangan boleh..(ada ke org buat..)hi..hi..