BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 26, 2011

painting class dan iklan barangan comel amatttt!!!

Salam,
ptg td kak ani dr Ipoh dtg belajar painting.. best :) mmg berbakat kak ani ni..

actually ni sy lukih utk kak ani.tapi ni brg kat ani la..dia dh siap2 basecoat n stripe.. sapa2 yg nak dtg belajar, bawak la brg yg dh basecoat, sy lukis percuma!! tapi brg kecil2an mcmni la..jgn bawak pintu rumah suh sy lukih dh la.. kekeke



sebelum tu sy nak share something yg best :)

ada sorang blogger (jual online jugak) tinggal comment kat shoutbox sebelah kanan ni.. sy tertarik sgt sbb nama dia sama dgn kakak..igtkan kakak yg tinggalkan jejak..kot2 dia ada blog baru nak eksyen ke...

rupa2nya nama sama tapi org yg lain.. sy suuuuukaaaa sgt blog ni sbb dia sgt kretip.. harga sgt2222 berpatutan.. tak mcm Pink Vintage tu.. harga dh la mahall .. taik idung masin pulak tu!! (eh tak perasan terkutuk blog sendiri.. abaikan eh... )

http://nadscraft.blogspot.com/

gambar2 sume amik dr blog beliau.. nad, mintak ampun amik gambo tanpa kebenaran..kekekeke

cuba tgk purse kat bawah ni.. sgt sweett.. bole customize sendiri kot2 nak mix n match dgn fabrik lain.



    


beg galas yg sungguh sweett.. heaven nyaaaa








sy sgt sukakan sling beg yg penuh gaya n comel. berpinar mata gak tgk..sbb byk sgt yg cantik2.. adeh.. sungguh runtun jiwa... 





buttercup beg yg sgt cutey... nama pn dh comel :)

































juling mata tgk wristlet dia..sgttt chumelll dan anggun bergaya..


 



wa.... rakus!!!!

" i heart shape wristlet"

" i heart tropical blue "

" i heart pink stripes"



actually sy tak dapat apa2 benefit pn by sharing this.eh sapa kata?? dpt pahala la.. actually sy tak dpt menahan diri dr nak share something yg suweeettt mcmni.. seronok dpt share something yg sgt comel, kemas. adehh.. geram2.. ikutkan ati nak beli sume..tapi harus sedar diri..dh la kerja pn tak.. buat order FA malas!!! huhu..


k la.. ada lebih byk barang2 yg ada ..pi la sana klw nak tgk sendiri. ada pelbagai kategori kat sebelah column kiri bahagian atas. tak larat nak copy n paste.. kekekekeke.. mmg dasar malas!!!


3 comments:

syurga kaseh -azlina said...

IRA CANTIK2 LE SEMUANYA AKK SGH KE BLOG TUANNYA TAPI TAK ADA HARGA DAN TAK TAHU MCM MANA NAK ORDER TU..

nadia said...

ira , terima kasih ye buat iklan blog saya !

ira said...

hehe..takpe sy pn tak bole tahan nk org lain tgk benda comel mcmni