BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 4, 2010

Folkart Order: Pink Signage

Salam..
alhamdulillah .. sy dpat siapkan 2 signages buat masa kini..  :p

semalam ada 4 org datang belajar FA.. thanks kpd kak intan, kak aishah, niza dan fariza :) terlupa nak amik gambo..heheheheh

to kak aishah..sedap la karipap pusing tu..terngiang2 lagi ni.. nyummy2!!

background yg sangat buruk..lapik surat kabar lama je.. hehehehe

thanks to kak Ana sebab bagi kepercayaan sy buat signage ni ikut citarasa sy.. :)  moga kak ana cepat sembuh ...





8 comments:

Zefa NorAsmara said...

Cantik sangat2.. jemari mu sungguh berseni wahai ira.. banding jemari asmara bagai langit dan bumi.. huhu..

farsweethome farah,faris,farisa said...

stuju bangat

azleen said...

tu lar pasal sy memang minat ira punyer rose. klu dekat, sy nak suh ira jugak ajar sy.

ira said...

hehe..tq :)

ala.. sbrnya org lain pn bole buat jgk mcmni..mesti lagi comey.. sy ni hentam keromo je..keke..

leen: takpe la..ada rezeki bole la bljr..sementara tu leen cari la org2 kat situ sapa bole ajar.. :)

azleen said...

Nak tanyer..sgt Ira mana amek tulisan jawi tu..pleaseeee...

ira said...

yg tu irma bgi sy klw tak silap.leen bole google gak. amik dari situ.. hehe.. Allah Muhammad pn sy amik dr google gak..

OLDIESTOUCH said...

Askum, Saya dari Ipoh,Minat nak belajar FA. Saya pergi Butterworth pun rasanya ok.macamana nak contact u ye

ira said...

boleh email sy di irra_nur82@yahoo.com